Onafhankelijke Dell Printer-klantenservice
Gratis nummer +32-25885504

Bel ons hulplijnnummer voor alle soorten problemen.

disclaimer

Hoe het probleem met papierstoringen in de Dell V305-printer op te lossen?

Het is echt een vervelend moment wanneer u bij uw Dell-printer blijft vanwege problemen met papierstoringen. Het belemmert de productiviteit ernstig, vooral wanneer u zaken doet met uw bedrijf of in een drukke kantooromgeving werkt. Er zijn verschillende redenen voor dit probleem, zoals incompatibel, gescheurd, gedumpt en gekreukeld papier. Deze problemen zijn enigszins onvermijdelijk, het kan van tijd tot tijd voorkomen, maar door voor iets te zorgen, kan deze storing zoveel mogelijk worden geminimaliseerd. Relatief gezien wordt de Dell V305-printer geleverd met het kleine formaat, daarom is het verwijderen van het vastgelopen papier een vrij eenvoudig proces in deze printer.

Dell Printer Ondersteuning Belgie biedt u de complete oplossing om dit probleem op te lossen.

U hoeft alleen deze beschreven stappen te volgen om de papierstoringsfout te verhelpen:

  • Druk op de aan / uit-knop om de Dell V305-printer uit te schakelen en haal de stekker uit het stopcontact
  • Open voorzichtig de behuizing van het apparaat en trek de stapel voorzichtig naar buiten. Als dit slordig is en in de lade is opgesloten, probeer het dan zachtjes naar buiten te trekken.
  • Als de stapel niet zichtbaar is, tilt u de scanner op om toegang te krijgen tot het vel. Zorg ervoor dat je al het gescheurde en opgesloten fragment papier hebt verwijderd.
  • Leg het vel op het vlakke oppervlak en zorg dat het in de juiste staat verkeert, zorg ervoor dat het papier dat u gebruikt compatibel is met de printer. Bovendien moet het dezelfde grootte en hetzelfde type hebben.
  • Sluit de scanner en laad het vel opnieuw. Duw zachtjes om het in de juiste positie te plaatsen. Schakel het apparaat in en druk de documenten opnieuw af. Het zou nu moeten werken.

Dit zijn in feite de eenvoudige stappen die onze experts u hebben uitgelegd. Maar er kan een andere oorzaak zijn voor deze storing. Als u niet tevreden bent met het geleverde proces, kunt u hulp zoeken bij techneuten. Neem gewoon contacteren Dell Printer belgie en ontvang direct oplossingen voor al uw problemen. Ze helpen u niet alleen bij dit specifieke probleem, maar bieden ook de goed beschreven oplossing voor een ander soortgelijk probleem.